Logó
Képzések

Blogolj, mint a profik!

Hogyan szerezhetsz akár havi több tízezer olvasót egyszerűen, hirdetés nélkül?

A kurzusról

"Micsodaaaa??? Dehát senki sem olvas már blogokat!"

Mekkora tévedés!

Miközben sokan hamis tévhitek alapján döntik el, hogy ők aztán soha nem kezdenek neki, mások havonta több tízezer olvasót szereznek TELJESEN INGYEN! Tudom, most azt gondolod, hogy "jó, de milyen olvasók azok.." Ám ez a kérdés fel sem merül benned, ha megtanulsz minőségi tartalmat gyártani céllal, stratégia alapján. Olyan tartalomra gondolok, amit a megfelelő közönség fog olvasni, azok, akik később inni fogják a szavaidat, és követni akarják az utadat, és megvenni a termékeidet, vagy kipróbálni a szolgáltatásaidat.

"De hogyan találnak rám?""Miről írjak?""Én nem is tudok írni..""Mi az az index2 és miért kell oda kikerülnöm? Na meg hogyan?"

Csak az elmúlt 3 évben több száz embert segítettem ahhoz, hogy a tudását és a tapasztalatait megosszák blog formájában úgy, hogy nekik ne kelljen 5 évet várni arra, hogy kialakulhasson egy valódi olvasótábor, aki támogatja minden lépésüket. Hogy honnan szedem az 5 évet? Nekem ennyit kellett várnom arra, hogy végül több százezren olvassák a bejegyzéseimet (Jelenleg több, mint 4 millió lapletöltésnél jár a blogom).

Szerencsére ma már több olyan gépezet áll a rendelkezésünkre, mint a blog.hu, amit ha jól tudsz használni, és a szerkesztők kiemelik a bejegyzésedet az index2 vagy az index.hu címlapjára, akár 5-10 ezren is olvashatják az első bejegyzésedet. Ugye jól hangzik? 

A jó hír az, hogy már már több száz olyan példát tudok felhozni arra, hogy valakivel a közös munkánk eredményeképp ez megtörtént. Hogy miért? Azért, mert az évek során kiteszteltem, hogy mik azok a típusú tartalmak, amik működnek, így neked már nem kell tesztelned, csak élvezned, ahogy végre visszajelzések is érkeznek a munkáddal kapcsolatban, és elindul az a növekedés, amiről már régen álmodoztál.

A legjobb képzések a témában

Így építs közösséget hirdetések nélkül
Oravecz Nóra marketing képzése
Oravecz Nóra Akadémia
Oravecz Nóra Akadémia
online marketing akadémia
126
20 000 Ft
Facebook zárt csoport kialakítás + hatékony menedzsment
Minimális időráfordítással, egyszerűen és hatékonyan
Oravecz Nóra Akadémia
Oravecz Nóra Akadémia
online marketing akadémia
111
20 000 Ft
Így találj partnereket az ötleteid megvalósításához!
Tanuld meg, hogyan készíthetsz kiajánlót!
Oravecz Nóra Akadémia
Oravecz Nóra Akadémia
online marketing akadémia
98
20 000 Ft
Hogyan csináljak pénzt az énmárkámból?
Profit és énmárka
Oravecz Nóra Akadémia
Oravecz Nóra Akadémia
online marketing akadémia
49
20 000 Ft